ما همراه شما هستیم
کافیست با ما تماس بگیرید تا با خدمات تخصصی و مشاوره رایگان در خدمت شما باشیم
میدان هروی خیابان وفامنش بلوار مژده انتهای خیابان دماوند ، جنب کارواش مژده
تعمیر گیربکس اتوماتیک با ضمانت کتبی ، انواع خودروهای چینی ، اروپایی ، کره ای
گیربکسهای اتوماتیک خودرو به طور کلی به چند دسته اصلی تقسیم میشوند: گیربکس اتوماتیک هیدرولیک (AT)، گیربکس اتوماتیک متغیر پیوسته (CVT)، گیربکس دوکلاچه (DCT) و گیربکس اتوماتیک نیمهاتوماتیک (AMT). گیربکس اتوماتیک هیدرولیک، که یکی از قدیمیترین انواع گیربکسهای اتوماتیک است، از مبدل گشتاور برای انتقال نیرو استفاده میکند و دارای چندین دنده پیشفرض است که به طور خودکار تعویض میشوند. این نوع گیربکس به دلیل نرمی در تعویض دنده و راحتی در رانندگی، محبوبیت بالایی دارد. گیربکس اتوماتیک متغیر پیوسته (CVT) از پولی و تسمه استفاده میکند و به جای دندههای ثابت، نسبت دندهها را به طور پیوسته تغییر میدهد. این نوع گیربکس برای بهبود مصرف سوخت و ارائه راندمان بالاتر مناسب است.
گیربکس دوکلاچه (DCT) شامل دو کلاچ جداگانه است که یکی برای دندههای زوج و دیگری برای دندههای فرد به کار میرود، و این امکان را فراهم میکند که تعویض دندهها به صورت سریعتر و کارآمدتر انجام شود. این نوع گیربکس بیشتر در خودروهای اسپرت و پرقدرت استفاده میشود. گیربکس اتوماتیک نیمهاتوماتیک (AMT) در واقع یک گیربکس دستی است که به وسیله یک سیستم الکترونیکی، عمل تعویض دنده به صورت خودکار انجام میشود. این نوع گیربکس هزینه کمتری نسبت به دیگر انواع گیربکسهای اتوماتیک دارد و بیشتر در خودروهای اقتصادی مورد استفاده قرار میگیرد. هر یک از این گیربکسها مزایا و معایب خاص خود را دارند و بسته به نوع استفاده و نیاز راننده، انتخاب میشوند.
گیربکس اتوماتیک AT یکی از گیربکسهای رایج برای خودروهای گوناگون مانند پژو 206، پژو 207 و هایما از خانواده ایران خودرو به حساب میآید و عملکرد آن با استفاده از چرخدندههای خورشیدی موجود در آن است که منجر به انتقال قدرت در آن میشود. در صورت علاقه و آموزش تعمیر گیربکس اتوماتیک در این مقاله همراه ما باشید.
گیربکس AMT نیز نوعی گیربکس دستی محسوب خواهد شد که تبدیل به گیربکس اتوماتیک شده است و در بسیاری از خودروها از آن استفاده میشود که نگهداری و تعمیر آن به دلیل عدم پیچیدگی آن آسان و راحت است. گیربکس CVT ویژگیهای جذاب و پیشرفتهای برای حرکت خودرو ایجاد میکند و دارای نسبت دنده بینهایت است.
گیربکسهای اتوماتیک با توجه به کاربرد خود به انواع مختلفی تقسیم میشوند. بهعنوانمثال، برخی از مدلهای گیربکسهای AT و تقریبا تمام مدلهای گیربکسهای AMT و CVT در دسته گیربکسهای اقتصادی قرار دارند. این در حالی است که گیربکسهای DCT معمولا در رده اسپرت دستهبندی میشوند.
گیربکسهای AT، نوع کلاسیک جعبهدنده اتوماتیک هستند که در بسیاری از خودروهای ایران از آنها استفاده شده است. رنو ال 90، ساندرو، پژو پارس، پژو 206 و بسیاری از خودروهای خارجی از جمله ماکسیما، تویوتا کرولا و تویوتا کمری مجهز به گیربکس اتوماتیک AT هستند.
تفاوت گیربکس اتوماتیک AT با انواع دیگر گیربکسها این است که در حین شتابگیری تعویض دندهها کاملا احساس میشود و برای لحظهای ماشین از شتابگیری دست میکشد تا تعویض دنده انجام شود. این باعث میشود که این گیربکسها مخصوصا در نسخهها قدیمی، شتابگیری جالبی نداشته باشند. البته که در گیربکسهای جدیدتر، مانند گیربکسی که در خودروی هایما اس 5 پلاس نصب شده، چنین مشکلی تا حدودی زیادی برطرف شده است.
درباره اینکه گیربکس at بهتر است یا cvt در مقاله ای دیگر صحبت کردیم که میتوانید به آن مراجعه کنید
گیربکسهای دو کلاچه، همانطور که از نام آنها مشخص است، مجهز به دو کلاچ هستند تا تعویض دنده در این خودروها با سرعت بالاتر و فاصله کمتری نسبت به گیربکسهای AT انجام شود. این گیربکسها بیشتر در خودروهایی استفاده میشود که کارخانه بخواهد محصول آنها شتابگیری بالایی داشته باشد. گیربکسهای اتوماتیک دو کلاچه معمولا با حالتهای مختلف گیربکس ارائه میشوند. به این معنی که میتوانید گیربکس را به حالت اسپرت تغییر دهید تا ماشین در دورهای بالاتری دنده را تعویض کند. همچنین بسیاری از این گیربکسها هم مجهز به حالت تغییر دنده به حالت دستی هستند.
فقط با یک تماس میتوانید خدماتی رایگان مورد نیاز خود را پیدا کنید ؛ ارسال خودرو بر رایگاه به سراسر تهران در کمترین زمان ممکن
تعویض دنده دستی که در اصطلاح به آن تیپترونیک هم گفته میشود، این امکان را میدهد تا بتوانید خودتان کنترل تعویض دندهها را در اختیار داشته باشید. البته که معمولا در این حالت، اختیار کامل تعویض دنده را ندارد و در صورت بالا رفتن بیش از حد دور موتور، تعویض دنده به صورت اتوماتیک انجام میشود. همین موضوع برای دورهای بیش از حد پایین و به اصطلاح دندهمرده هم وجود دارد.
نکتهای که درباره گیربکسهای دو کلاچه وجود دارد این است که این گیربکسها در دو نوع خشک و تر ساخته میشوند. در گیربکسهای دو کلاچه خشک خبری از روغن گیربکس نیست و به همین خاطر، این جعبه دندهها استهلاک بالاتری نسبت به نمونههای دو کلاچه تر دارند.
مکانیزم گیربکسهای سی وی تی به کلی با گیربکسهای دیگر اتوماتیک متفاوت است. این گیربکسها شتابگیری متناوب دارند و در آنها خبری از تعویض دنده و تاخیر در شتابگیری نیست. داخل گیربکس سی وی تی بسیار شبیه به لاک حلزونهای دریایی است. به این معنی که زنجیر به صورت متناوب از حالت سنگین به سبک تغییر وضعیت میدهد. این گیربکسها در شروع حرکت دارای کندی هستند که با کمی سرعت گرفتن، این ضعف به کلی برطرف میشود.
یکی از مزایای استفاده از گیربکسهای سی وی تی، اقتصادی بودن آنها است. به این معنی که اگر با این خودرو با سرعت ثابت در حال حرکت باشید، دور موتور به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکند و این باعث میشود که ماشین مصرف سوخت پایینی داشته باشد.
مشاوره و عیب یابی رایگان یکی از مزیت های همکاری با گروه تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک است و فقط کافیست با ما تماس بگیرید.
در گیربکسهای سی وی تی خبری از دندههای واقعی نیست. از این رو، حالت تیپترونیکی که برای این گیربکسها برای بسیاری از خودروها در نظر گرفته شده است، از نوع مصنوعی بوده و به صورت نرمافزاری تعریف شده است و تنها مقداری دور موتور را پایینتر میآورد. در واقع، گیربکسهای سی وی تی از انواع مختلفی تشکیل نشدهاند و تنها برنامهریزی آنها تفاوت دارد.
در برخی خودروها ممکن است با یک گیربکس سی وی تی شش سرعته مواجه شوید. این در حالی است که در برخی خودروهای دیگر، این ممکن است این گیربکس با حالت تیپترونیک 9 دنده ارائه شود. در واقع، مکانیزم این دو گیربکس یکسان است و تنها برنامهریزی آنها برای تعویض دنده فرق دارد.
پژو پارس در تیپهای مختلفی به بازار عرضه شد که یکی از آنها تیپ اتوماتیک بود. پژو پارس اتوماتیک مجهز به یک گیربکس خودکار 4 سرعته است که قبلتر در پژو 206 هم استفاده شده بود. این گیربکس به دلیل تعداد دندههای کم و فناوری قدیمی، شتابگیری مناسبی ندارد و در عین حال، در صورت کارکرد در فشار بالا، استهلاک آن هم به شد بالا میرود. برای تعمیر گیربکس اتوماتیک پژو پارس می توانید به مراکز معتبر مراجعه کنید.
پژو 206 در دو تیپ مجهز به گیربکس اتوماتیک بود که از جمله آنها میتوان به تیپ 4 و تیپ 6 اشاره کرد که تیپ 4، نسخه وارداتی و بسیار باکیفیت بود. در هردوی این خودروها از یک گیربکس AL4 AT استفاده شده بود که به دلیل قدیمی بودن، تعویض دندهها در آن بسیار طول میکشید. در صورت خرابی ماشین خود می توانید به تعمیرگاه پژو 206 مراجعه کنید.
انتخاب بهترین روغن گیربکس اتوماتیک بستگی به نوع گیربکس دارد. بهعنوانمثال، گیربکسهای CVT معمولا روغن گیربکس اختصاصی خود را نیاز دارند. در عین حال نوع روغن گیربکس ارتباط مستقیمی با برند تولید کننده هم دارد. بهعنوانمثال، در بسیاری از گیربکسهای اتوماتیک ساخت آیسین، از روغن گیربکس AFW+ استفاده میشود؛ اما برای گیربکسهای تویوتا بهتر است که از روغن گیربکسهای اختصاصی این برند استفاده شود.
جهت کسب اطلاع از قیمت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک با شماره 09194015494 در تماس باشید.
گیربکسهای اتوماتیک با توجه به نوع خودرویی که مناسب آنها هستند و با توجه به ساختار و فناوری آنها قیمت متفاوتی دارند. به این معنی که ممکن است گیربکس یک خودروی داخلی 30 میلیون تومان و گیربکس یک خودروی وارداتی، 150 میلیون تومان باشد.
برای اطلاع از شرایط دقیق قیمت و تعمیر گیربکس اتوماتیک میتوانید با ما در ارتباط باشید.
روغن گیربکسهای ادینول در استانداردها و فرمولهای مختلفی عرضه میشوند و میتوانید با توجه به نوع گیربکس خودروی خود آنها را خریداری کنید. توجه داشته باشید که حتما باید از روغن گیربکس پیشنهادی توسط برند تولید کننده در گیربکس خودروی شما استفاده شود.
گیربکسهای اتوماتیک، باعث راحتی رانندگی و کمتر شدن فشار بر روی راننده در مقایسه با گیربکسهای دستی هستند. اما مانند هر سیستم مکانیکی دیگری، ممکن است با مشکلات و خرابیها مواجه شوند که میتواند کارکرد آنها را مختل کند. یکی از معمولترین مشکلات گیربکس اتوماتیک، نقصها در تعویض دنده است. مثلاً اگر گیربکس با وقوع ضربههای شدید یا استفاده نادرست خراب شود، ممکن است دندهها مسدود شوند یا بین دندهها لغزش ایجاد شود که منجر به ناتوانی در تعویض دندهها و نقلوانتقال صاف و سریع ترانسمیسیون گردد.
راجع به علت عوض نشدن دنده اتومات مفصل در مقاله مربوط به آن پرداختیم، دعوت می کنیم به آن سری بزنید.
علاوه بر این، نشت روغن نیز مشکل شایعی است که میتواند در گیربکس اتوماتیک رخ دهد. نشت روغن معمولاً به دلیل خرابی یا سایش در آسیبهای درونی گیربکس یا حلقههای روغنی اتفاق میافتد. نشت روغن میتواند باعث کاهش میزان روغن در گیربکس شود و اگر نادیده گرفته شود، ممکن است باعث خرابی جدی و آسیب به قطعات داخلی گیربکس شود.
به طور کلی، برای جلوگیری از مشکلات گیربکس اتوماتیک، نیاز است که به صورت دورهای تعمیر و نگهداری شوند. همچنین، رعایت راهنماها و دستورالعملهای تولیدکننده برای استفاده صحیح از گیربکس اتوماتیک و همچنین رانندگی متأهل و محتاط میتواند خدمترسانی به طول عمر و عملکرد بهتر گیربکس کمک کند.
قطعات و تعمییرات خود را گارانتی کنید و یک سال ما همراه شماییم تا با خیال راحت محصولات و خدماتی با گارانتی داشته باشید.
گیربکسهای اتوماتیک از انواع مختلفی تشکیل شدهاند که از جمله آنها میتوان به DCT، AT، AMT و CVT اشاره کرد که هرکدام مکانیزم مخصوص به خود را دارند. ما به عنوان بهترین تعمیرگاه تهران برای تعمیر گیربکس اتوماتیک و تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک، انواع گیربکسهای اتوماتیک خودروهای داخلی و خارجی را با تضمین قیمت و کیفیت تعمیر میکنیم. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
گیربکسهای اتوماتیک خودرو به چند دسته اصلی تقسیم میشوند که هر کدام ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارند. گیربکس اتوماتیک هیدرولیک (AT) با مبدل گشتاور و دندههای ثابت، تعویض دنده نرمی ارائه میدهد و برای رانندگی راحت مناسب است. گیربکس متغیر پیوسته (CVT) از تسمه و پولی برای تغییر پیوسته نسبت دندهها استفاده میکند و راندمان سوخت بهتری دارد. گیربکس دوکلاچه (DCT) با دو کلاچ جداگانه، تعویض دنده سریعتری دارد و برای خودروهای اسپرت مناسب است. گیربکس نیمهاتوماتیک (AMT) که یک گیربکس دستی با سیستم الکترونیکی است، هزینه کمتری دارد و بیشتر در خودروهای اقتصادی استفاده میشود. هر کدام از این گیربکسها بسته به نیاز و نوع استفاده، مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب مناسب آنها به شرایط و اولویتهای راننده بستگی دارد.
مشاوره و عیب یابی رایگان یکی از مزیت های همکاری با گروه تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک است و فقط کافیست با ما تماس بگیرید.
قطعات و تعمییرات خود را گارانتی کنید و یک سال ما همراه شماییم تا با خیال راحت محصولات و خدماتی با گارانتی داشته باشید.
فقط با یک تماس میتوانید خدماتی رایگان مورد نیاز خود را پیدا کنید ؛ ارسال خودرو بر رایگاه به سراسر تهران در کمترین زمان ممکن
کافیست با ما تماس بگیرید تا با خدمات تخصصی و مشاوره رایگان در خدمت شما باشیم
تهران ، میدان هروی خیابان وفامنش بلوار مژده انتهای خیابان دماوند ، جنب کارواش مژده ، تعمیرگاه تخصصی خودرو “تعمیرکار پرو”
5 دیدگاه دربارهٔ «انواع گیربکس اتوماتیک | این جعبهدنده از چند مدل تشکیل شده است؟»
خب اگر استهلاک گیربکس های دوکلاچه خشک بیشتره چرا اصلا این نوع از گیربکس ساخته میشه چرا همون گیربکس سی وی تی تر رو نمیسازن فقط
این نوشته جزو نوشته هایی بود که خیلی به درد من یکی خورد من خب اسم انواع مختلف گیربکس ها رو شنیده بودم ولی خب خیلی از تفاوت هاشون اطلاعی نداشتم و خب نکات خوبی از این نوشته یاد گرفتم مرسی ازتون
سلام روز خوش من میخوام ماشین اتوماتیک بخرم با توجه به انواع گیربکس خودرو در ایران کدوم مدل بهتر هست برای خرید؟
ارادت و وقت بخیر خدمت شما ما چند مدل گیربکس اتوماتیک داریم و کدوم کم هزینه تر هست؟
سلام وقت شما بخیر ببخشید مزاحم میشم بهترین گیربکس اتوماتیک برای یک ماشین کدوم هست؟